General
-
REKLÁM
A hirdetés box átkerülhetne mondjuk a bal oldalra, vagy a "LIKE OR SHARE" box alá, a minél előbbi favolás érdekében :)
7 votes -
1 vote
-
rendezési feltételek
Jó lenne, ha lenne olyan rendezési lehetőség, mint pl: elmúlt 5 óra alatt legtöbb favot kapó kép, legtöbb hozzászólást, ilyesmi
Én persze örülnék alltime toplistáknak is, de az aktuálisabbaknak látom a legtöbb hasznát, az hogy 1- 5- 10- 1 nap az időlimit az nekem már mindegy5 votes -
Regisztrált, régi, megbízható (nem hatszor tiltott és visszavett) tagoknak lehessen kis avatarképet felrakniuk, vagy már feltöltött képet beállítaniuk profilképként. Vagy mégjobb -> hozzárendelt facebook profil profilképét vegye át.
18 votes -
Felhasználói oldalon utolsó kommentek megnézése
Eddig meg lehetett nézni, hogy egy felhasználó mely képekhez fűzött hozzászólást. Comments <szám> fülre kattintva egy felhasználónál, akkor lehessen listázni az összeset, s képekhez linket, hogy könnyebb legyen visszakeresni. Remélem ez nem nagy adatbázis, vagy szerver időbe tellik a funkció kiszolgálása.
37 votes -
Tag - címkézés
Lehetne a képekhez tag-eket hozzárendelni amiket a felhasználók töltenek ki, vesszővel elválasztva, és amire később keresni is lehetne.
A 4walled.org weboldalon remekül bevált, adott idő után a tag-ek beállnak, mert a rossz tag-eket kitörlik, helyére jókat írnak, nagyon ritka a félretaggelt kép.7 votes -
Resolution
Szerintem a képeknél oldalt ahol a Channel,Uploaded,Date,Faved,Comments van elférne egy Resolution is. (régen volt, ha nem tévedek.)
9 votes -
17 votes
-
szomszédos képek
Ha nem a fő kategóriában vagyunk, akkor az előző és köv. kép az nem a kategórián belüli szomszédokat mutatja, ezt javítani kéne
21 votes -
17 votes
-
Direkt linkek a képekhez
Direkt linkek a főoldalon a képekhez (egy külön gombbal mondjuk), mert a szarabb gépeknél két-három kép egyszerre megnyitása is lerohasztja a gépet.
46 votes -
Just brainstorming part 2...
Új ideába írok, mert így könnyebb nektek is.
Szóval nagyon jó az új thumb box ötlete, és köszi, h segíthettem.Mi lenne ha picit tovább vinnénk az ötletet? Most csak designbeli különbségekre gondolok.
Csináltam Firebuggal egy mod-ot, h mit lehetne még kihozni ebből a legjobban. :) Screenshotot is csináltam, link a komment végén lesz.
Még előtte azonban:
3. >>> az árnyékolást én még lejjebb vinném, tudom csábító lehet a nagy szórt árnyék, de hátha beadjátok a derekatokat. :)4. >>> Sztem nem ez lett kész, hanem az 5.-ös pont. :)
5. >>> A thumb box-ok infóit úgy gondolom még tudnánk… more
46 votes -
Lapozás "túlcsordul"
Nincs vége, üres lapok jelennek meg. vö brutal, ott eleg keves van
1 vote -
WABABABABA
maradjak belépve hamár belépek, de ha nem is, legalább a jelszavamat jegyezze meg mert elfelejtettem már és újat regeltem azóta.. :D
7 votes -
Just brainstorming...
1. A header fix pozíciója jópofa, de lehet, h megkérdőjelezhető a hasznossága. Ez alatt azt értem, h manapság a laptopok elterjedése olyan felbontásokat hoz be a köztudatba, ahol a magasság elég kicsi. Így a header fix jelenléte is csak kisebbíti az oldal hasznos területét.
2. A felbontásról még az jutott eszembe, h nem lenne olyan nehéz js-el lekérni a monitor felbontását és az alapján méretezni a container és content (nyilván ez nőne) diveket. Így most túl statikusan 1024-es felbontásra van optimalizálva.
3. Talán lehetne egy kicsivel diszkrétebb az árnyékolás, mindenhol. Ez a húsz feletti érték lehet, h sok.
4. Egyelőre… more
54 votesstarted ·
AdminMellbimbo.eu Staff
(Admin, Mellbimbo.eu)
responded
- kész
- kész
-
rangok
legyenek rangok pl: foreveralone trollface stb.
máris +4 szavazatok tudok akosh foreveralone rangjára21 votes -
Ötletek
Szerintem nagyon király lenne ha lenne rangsor, több felhasználó használná maga az oldal tulajdonságait, a lájkolást és kommentet, és ez még több felhasználót vonzana.
Kommentelő, kedvelem gombot nyomgatok legyenek megkülönböztetve regisztrációs kezdet alapján.
A másik meg tök jó lenne ha több kategória lenne bár ez tudom baromi sok munka, csak ötlet, mivel erről szól a szösszenet.
Alapjába véve tök jó az oldal csak igy tovább......1 vote -
Szívesen viszontlátnám a hitcounter-t még a jó öreg NFS verzió előtti időkből.
Még régen lehetett látni hányan nyitottak/néztek meg egy képet. Ezt régóta hiányolom.
20 votes -
Section lapozása, beállítás megjegyzése
Ha kiválasztok egy sectiont, alul a next és prev image lehetne a section-ön belüli következő és előző kép.
A főoldalon pedig ha beállítom a CONTENT résztnél, hogy pl NSFW akkor azt egy cookie-ban jegyezze meg.
4 votes -
szívesen látnám...
1.: ....az összes eddigi kommentáromat, márciusban lesz 3 éve, hogy ökörködök és vérnyákolok és azóta sok hülyeséget megéltem már itt mikor még nem volt favolási lehetőség, szívesen átélném újra.
2.: ....a már facebookra kilinkelt omajfakingodwatsdatfunnyshit képeket amik most 404-es szerencseszámmal díszítik az üzenőfalamat.
3.: ...a pix of days-t
4.: ...a profilomon pl a magamról rovatot, esetleg elérhetőséget fel tudjak tüntetni, legyen mindenkinek egyedibb profilja, és alatta az általa feltöltött képek takarják el a horizontot.
5.: .....photoshop x ray-ezve feszesnek a csocsós képét mustárral és majonézzel.
6.: .....magam újra a webchaten :D
32 votes